İdeal Homex Züccaciye Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı

17 Mart 2017
23-26 Mart 2017 tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar Merkezi’nde 12.Uluslararası İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı düzenlenecektir.

12.Uluslarası Ideal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı Türkiye’nin ve dünyanın en büyük markalarının da aralarında bulunduğu 300’ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın katılımıyla toplam 75.000 m2 alanda düzenlenecektir.  Fuarda sergilenecek ürünler; cam ürünleri, çelik mutfak eşyaları, plastik, porselen ve seramik ürünler, tekstil, elektrikli ev aletleri, yapışmaz kaplama mutfak eşyaları, gümüş kaplama, hediye çeşitleri, dekoratif mamüller ve binlerce hediyelik eşya çeşitleridir.

Gelişen Türkiye ekonomisinin pazarda yarattığı büyümeyle ilgili sektör, tanıtım faaliyetlerine hız vermiştir. Yurtiçi ve yurtdışı piyasalardaki bu büyümeye dahil olarak sizler de ekonomik gelişimin etkileriniz fırsata çevirebilirsiniz.
tobb
Gümrük