Türkiye - Güney Afrika 3.Dönem Karma Ekonomi Komisyonu Hk

24 Ağustos 2017

3 - 5 Ekim 2017 tarihlerinde Pretorya’da, eşbaşkanlığı Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz tarafından yapılan Türkiye-Güney Afrika Cumhuriyeti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 3. Dönem Toplantısı’ nın gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu toplantıda bahse konu ülke ile ilgili ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile toplantı sonunda imzalanacak tutanakta yer almasını istediğiniz önerilerinizi en geç 13.09.2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar alper.karanfilci@manisatso.org.tr mail adresine iletmeniz hususunda gereğini rica ederim.

tobb
Gümrük