Team Finland Türkiye

03 Kasım 2017
9 Kasım 2017 Perşembe günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda, Finlandiya bağımsızlığının 100. yılı vesilesiyle, Team Finland Türkiye tarafından ‘Finlandiya Günü’ düzenlenecektir.

Nokia, Kone, Fiskars gibi dünyaca ünlü firma temsilcilerinin konuşmacı olarak katılacağı ve söz konusu etkinlik kapsamında, Finlandiya'nın tasarım anlayışının alışılmadık örneklerinin sergileneceği seminer, panel ve tasarım sohbetlerini içeren bir program düzenlenecektir.

Sağlık hizmetlerinde teknoloji, hizmet tasarımı, biyoenerji, temiz teknoloji, konsept geliştirme, tasarım, bilgi ve iletişim teknolojileri, havaalanı çözümleri, çalışma alanı tasarımı, mobilya, aydınlatma, seramik endüstrisi gibi alanlarda faaliyet gösteren ve Türkiye’de nihai müşteri, iş ortağı, tedarikçi, alt yüklenici/üretici ve yatırımcı arayan Fin şirketler ile ikili görüşmelerin gerçekleşeceği söz konusu etkinliğe ilişkin tanıtıcı broşür ekte tarafınıza sunulmakta olup,  ilgili katılım formuna http://www.finland.org.tr/public/default.aspx?contentid=367947&nodeid=37332&culture=en-US adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.
Dökümanlar
tobb