Odamız Başkanı Adnan Erbil’den Denizli Ziyaretleri

02 Şubat 2017

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Denizli programı kapsamında Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Manisa TSO Başkanı Erbil, Denizli’de ilk ziyaretini Denizli Ticaret Odası’na gerçekleştirdi. Başkan Erbil, Eylül ayı içerisinde yapılan seçimlerin ardından Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Uğur Erdoğan’a başarı dileklerini iletti. Dünya ve ülke ekonomisi hakkında görüş alış verişinin yapıldığı buluşmada, odalar arası işbirliklerinin önemine de dikkat çekildi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Eylül ayı içerisinde yapılan seçimlerin ardından başkanlık görevine seçilen Uğur Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu belirterek, ‘Ben sayın başkana öncelikle yeni görevinde başarılar diliyorum. Hepimiz bu görevleri gönüllülük esası çerçevesinde yapmaktayız. Amacımız şehrimizin, ülkemizin gelişmesine katkı sağlamak. Odalar arası işbirliğine bizler önem veriyoruz. İki oda arasında yapılabilecek ortak çalışmalar olabilir. Bunları da bu tür ziyaretlerde görüşebiliriz diye düşünüyorum. Ben tekrar sayın başkana görevinde başarılar diliyorum’ dedi. Denizli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Uğur Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’in Denizli’de ikinci durağı Denizli Sanayi Odası oldu. Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ile bir araya gelen Başkan Erbil, Türkiye ekonomisine yön veren ve katkı sağlayan iki ilin oda başkanlarının belirlenecek periyotlarla bir araya gelip, istişare toplantıları yapmasının  faydalı olacağını düşündüğünü söyledi. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de ziyaretlerinde ötürü Manisa TSO Başkanı Adnan Erbil’e teşekkür etti.