Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Toplantısı Düzenlendi

06 Şubat 2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar ve beraberindeki  heyet, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ziyaretlerinden dolayı ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Doç.Dr.Osman Arıkan Nacar ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Bakanlık tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ülkemiz ve ilimiz ekonomisi açısından önemli olduğunu ifade eden Başkan Erbil, işçi ve işveren hakları ile ilgili düzenlemeyi önemsediklerini vurguladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar ise iş dünyasının sorunlarını yakından takip ettiklerini ve bu konuda yeni düzenlemeler yapılacağını söyleyerek, “Sivil toplum kuruluşları bizler için önemlidir. Bu bakımdan sizlerin görüşü ile çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından toplantıya geçildi.  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya ÇSGB  Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’in yanı sıra, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, ÇSGB yetkilileri ile İŞKUR İl Müdürü Sinan Aktaş, SGK İl Müdürü Yavuz Kurt ve sendika temsilcileri  yer aldı.

ÇSGB yetkilileri, düzenlenen toplantıda katılımcılara istihdam arttırıcı faaliyetleri ve SGK teşvikleriyle ilgili bilgiler verdi.