Başsavcı Akif Celalettin Şimşek Odamızı Ziyaret Etti

10 Şubat 2017

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil bir araya gelen Başsavcı Şimşek, ülke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehrin en büyük ve en etkin sivil toplum kurumlarından biri olduğunu söyleyen Başsavcı Şimşek, ‘Bu kurumun başında da çalışkan bir yönetimin olduğunu yakinen takip ediyorum. Kendilerini de kutluyorum. Sayın Başkanımız ile çeşitli toplantılarda bir araya geliyoruz. Görüşlerimizi paylaşıyoruz. Ortak projelerde başarılı çalışmalarımız oluyor. Bugün kendisine bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedim’ diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Sayın Başsavcımızın nazik ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Oda olarak her zaman kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde oluyoruz. Manisa’nın gelişmesi, istihdamının arttırılması için çalışıyoruz. Üyelerimize yeni pazarlar bulma yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Kurum ve kuruluşlarımızla işbirliklerimizi sürdürüyoruz. Manisa iş dünyası olarak şartlar ne olursa olsun moralimizi bozmadan, çalışarak, üreterek yolumuza devam ediyoruz. Sayın Başsavcımıza ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum’  dedi.