Türk Basının Duayen Kalemi Odamızı Ziyaret Etti

03 Mart 2017

Türkiye’yi karış karış gezen ve ülkenin nabzını köşesinde değerlendiren usta kalem Yavuz Donat, Manisa programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu ile bir araya gelen Donat, Manisa’daki son durum hakkında bilgi aldı. Ziyarette Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, Manisa’yı, Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve İşadamı Ahmet Erken de yer aldılar.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Türk basının usta kalemini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, günün anısına fincan takımı hediye etti. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olduğunu belirten Erbil, ‘Yavuz bey Türk basının duayen isimlerinden bir tanesi. Kendisinin yazılarını okumaktan herkes gibi bende büyük bir keyif alıyorum. Anadolu’nun her köşesine giden üstadımızın yolunun Manisa’dan geçmesi ve odamızı ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir. Kendisiyle  Manisa ile ilgili son bilgileri paylaştık. Ve günün anısına da bundan sonra kahvesini yudumlarken bizleri hatırlayacağını düşündüğümüz  odamız için özel tasarımı olan fincan takımımızı hediye ettik. Kendisini en kısa sürede yeniden şehrimizde görmek istiyoruz’ diye konuştu.