Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan Erbil, Kadınlar Günü’nü Kutladı

Yönetim  Kurulu Başkanımız Adnan Erbil, Kadınlar Günü’nü Kutladı
08 Mart 2017

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kuladı. Başkan Erbil yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Kadınların gücü, medeniyetin göstergesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikârdır.

İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Türkiye’nin ekonomik büyümesi ve kalkınmasına büyük ivme katacağına olan inancımız tamdır.

Kadının duygusal zekâsı ve varlığı, toplumun ve toplumsal barışının en büyük güvencesidir.

Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır.
Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme her alanda varlıklarıyla onurlandığımız, bizleri, eğiten yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.