İl Jandarma Komutanı Alpay Özcan Kaplan Odamızı Ziyaret Etti

07 Mart 2017

Manisa İl Jandarma Komutanı Jandarma Alpay Özcan Kaplan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu ile bir araya gelen Kaplan, Manisa’da göreve başladığı günden beri kendisine ve Jandarma Komutanlığına göstermiş oldukları ilgi ve  işbirlikleri için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Bir yandan terör belası, bir yandan ekonomide yaşanan dalgalanmalar iş dünyasında önemli etkiler yaratmakta. Hükümetimizin almış olduğu devrim niteliğinde ekonomik kararlar ve teşviklerle iş dünyası bu olumsuz havadan fazla etkilenmeden yatırımlarını yapmaya, üretmeye devam ediyor. Bu çalışmaları yaparken de güven ortamının olması iş dünyası açısından en önemli unsur. Güven olmadan, huzur olmadan bir yerde ticaret yapmak mümkün olmaz. Bu konuda Jandarma teşkilatımızın başarılı çalışmalarını takdirle izlemekteyiz. Çok şükür Manisa’mızda güvenlik anlamında her hangi bir sıkıntı yaşanmamakta. Ticaretimizi huzurlu bir şekilde yapmaktayız. Ben hem başarılı çalışmaları için, hem de nazik ziyaretleri için Jandarma Komutanımız Özcan Kaplan’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.