Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu Odamızı Ziyaret Etti

21 Mart 2017

Yunusemre Kaymakamı Ahmet  Erdoğdu Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na (Manisa TSO) nezaket ziyaretinde bulundu. Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa TSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baki  Kılıç ile bir araya gelen Kaymakam Erdoğdu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakinen takip ettiğini belirtti.

Manisa’da göreve başladığı günden itibaren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile uyumlu bir çalışma temposu içinde olduklarını belirten Erdoğdu, ‘Hep birlikte yaşadığımız şehre hizmet ediyoruz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası da yapmış olduğu projelerle Manisa’nın gelişimi için önemli rol oynuyor. Ben çalışmalarından dolayı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini kutluyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Bu şehir hepimizin. Hedeflerimiz bir, düşüncelerimiz bir. Bizler Manisa’nın menfaatinin olduğu her projenin içinde yer alıyoruz. Manisa’nın gelişimi ve ilerlemesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Sayın kaymakamımıza  nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte ortak paydamız olan Manisa için çalışmaya ve proje üretmeye devam edeceğiz’ diye konuştu.