Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan Erbil’den Hisarcıklıoğlu’na Taziye Ziyareti

31 Mart 2017

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, 23 Mart Perşembe günü  annesi Solmaz Hisarcıklıoğlu’nun kaybeden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, 23 Mart Perşembe günü tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Solmaz Hisarcıklıoğlu’nun vefatının 7’inci gününde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek acısını paylaştı. 81 yaşında hayata gözlerini yuman Solmaz Hisarcıklıoğlu’nun cenaze törenine yurt dışı programı nedeniyle katılamayan Başkan Erbil, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na yaptığı taziye ziyaretinde başsağlığı dileklerini ileterek, Hisarcıklıoğlu ailesine sabırlar diledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Merkezi’nde gerçekleşen taziye ziyaretinde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na başsağlığı ve sabırlar dileyen Başkan Erbil, ‘Geçen hafta daha önceden belirlenmiş olan programım nedeniyle yurt dışındaydım. Bu yüzden de cenaze törenine katılamamış,  TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’nun acılı gününde yanın da bulunamamıştım. Türkiye’ye döner dönmez kendisini TOBB Genel Merkezinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerimi ilettim. Allah Solmaz Hisarcıklıoğlu annemizin mekanını cennet eylesin.  Günahlarını affetsin. Hisarcıklıoğlu ailesine de sabırlar ihsan eylesin’ diye konuştu.