Çıkış Yolu Programı Odamızdan Canlı Olarak Yayınlandı

06 Nisan 2017

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Bloomberg ht Televizyonunda canlı yayınlanan ekranların en uzun soluklu ve en fazla izlenen ekonomi programı Çıkış Yolu’nda Manisa’yı anlattı.

Manisa İş Dünyası Bloomberg tv ekranlarında ‘Çıkış Yolu’ programında Manisa Ekonomisini konuştu. Usta gazeteci ve programcı Sami Altınkaya’nın sunumuyla ekranların en fazla izlenen ekonomi programı olan ‘Çıkış Yolu’ Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen canlı yayınla Türkiye’ye ulaştı. Ekranların en uzun soluklu ekonomi programı olan ‘Çıkış Yolu’nda ‘Büyüme Yolunda Kurumsallaşma, kurumsallaşma için iç denetim’ konu başlığında gerçekleşen canlı yayına  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’de konuk konuşması olarak katıldı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, QNB Finansbank ile Türkiye İç Denetim Enstitüsü işbirliği ile gerçekleşen programda  Manisa TSO Başkanı Erbil’in yanı sıra  QNB Finansbank Genel Müdürü Onur Özkan, Türkiye İç Denetim Enstitüsü Başkan Yardımcısı Kemal Tapkan , Türkiye Genç İşadamları Derneği Başkanı (TÜGİAD) Ali Tücelen Çıkış Yolu’nun diğer konukları arasında yer aldılar.

KOBİ’lerin iç dinamiklerinin konuşulduğu ve Bloomberg TV’den canlı yayınlanan programın izleyicileri arasında Manisa Ak Parti İl Başkanı Berk Mersinli, TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Levent Akçalı ve Manisa iş dünyası temsilcileri yer aldılar.

Yaklaşık 45 dakika süren programda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa iş dünyasının ekonomiden beklentilerini, Manisa’nın ekonomisi, sanayisi ve tarımı başta olmak üzere bir çok konuda usta gazeteci Sami Altınkaya’nın sorularını cevaplandırdı.