Türk Polis Teşkilatı 172 Yaşında

12 Nisan 2017

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Meclis Başkanı Hayati Dolman, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’i makamında ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172’nci yaşını kutlayan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Bizlerin güvenliğini sağlamak için gecesini gündüzüne katan, canlarını ortaya koyan Polis Teşkilatının bu mutlu haftasını kutluyoruz. Oda olarak polis teşkilatının yaptığı özveri çalışmayı her zaman takdirle karşılıyoruz. Manisa’nın  asayiş sorununun en az iller arasında olması Manisa Emniyet Müdürlüğünün bir başarısı olarak görüyor ve teşkilat mensuplarını kutluyoruz’ diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, ‘Manisa iş dünyasının temsilcilerini kuruluş günümüzde yanımızda görmekten dolayı   son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Bizler vatandaşımızın güvenliği için her zaman görevimizin başındayız. Huzurlu ve güvenli bir Manisa için çalışıyoruz’ dedi.