Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay Odamızı Ziyaret Etti

12 Nisan 2017

Manisa Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili  Erkan Akçay, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa TSO Meclis Başkanı Hayati Dolman, , Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Manisa TSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş, Banu Tatlıcıoğlu Sevimli, Mehmet Fatih Özer, Manisa TSO Meclis Başkan Yardımcısı  Gültekin Aşçı ve Manisa TSO Meclis Üyesi Rıfat Sarı  ile bir araya gelen Akçay, referandum sürecini değerlendirdi ve Manisa’nın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı  ziyaret etti.  Akçay’a ziyaretinde MHP İl Başkanı Erkan Öztürk,  MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat  ve parti üyeleri eşlik ettiler.

Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil,  Manisa TSO Meclis Başkanı Hayati Dolman ve Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, referandum süreci hakkında değerlendirmede bulunurken, Manisa’nın sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Sayın Vekilimizi ve MHP İl ve İlçe teşkilatlarını odamızda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Önümüzde bir referandum süreci yaşanmakta. Bu sürecide hafta sonu tamamlayacağız. Ülkemiz için en iyi sonucun sandığa yansımasını diliyoruz. Sayın Vekilimizle ülke gündeminin yanı sıra, Manisa’mızın ve iş dünyasının yaşadığı sorunları görüştük. Kendisine taleplerimizi ve önerilerimizi ilettik. Sayın vekilimiz bizlerin sorunlarına her zaman duyarlılık göstermiştir. Ben bu duyarlılıkları içinde kendisine teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum’ dedi.