Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan Erbil, Kadir Gecesi Sebebiyle Kutlama Mesajı Yayınladı

21 Haziran 2017

Bünyesinde pek çok hayır ve bereketi barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı, af ve mağfiretin kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Kadir Gecesi, Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı bir gece olarak nitelendirilmiştir.  Ramazan ayı içinde bulunan en kıymetli gecedir. Tövbelerin kabul edildiği ve günahların bağışlandığı Kadir Gecesi, Yüce Allah tarafından değerli kılınmıştır.

Kadir Gecesi; Kur'an'ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu gece, kalplerimizin her türlü kötülükten arınması, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın artması için değerlendirilmelidir. Bu vesileyle; dünyanın dört bir yanında savaş, katliam, işkence gibi insanlık dışı muameleye maruz kalan tüm Müslümanlara sabır ve dayanma gücü dilerken, üyelerimizin, hemşerilerimizin ve bütün İslâm âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum.