Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan Erbil’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

14 Temmuz 2017
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erbil mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘15 Temmuz 2016 gecesi Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içinde yılan gibi çöreklenmiş ve kendisini bukalemunları imrendirecek kadar iyi saklamış FETÖ’cü teröristler ülkemizi  işgal etmeye kalkıştılar. Bu vatanın insanlarının vergileri ile alınan silahları, düşmanlarımızın bile yapmadığı ve yapamayacağı bir cüretle insanımıza doğrultup, acımasızca sıktılar.

Bu ülkenin polisine napalm bombası ile saldırdılar. Gazi Meclisimizi bombaladılar. Devletimizin başı Sayın Cumhurbaşkanımız ve ailesini öldürmek amacıyla suikast timleri yolladılar. Kendi komutanlarını derdest ederek esir aldılar ya da öldürdüler.

Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini istemeyen dış odakların elinde maşa olan bu hainler, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında huzurlu bir şekilde yaşayan Milletimizin birlik ve beraberliğini hedef aldılar.

Bin yıldır bu toprakları vatan yapan asil Milletimiz, Çanakkale’de, Dumlupınar’da kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile düşmana nasıl dur demişse o gecede aynı ruh ile teröristlere, vatan hainlerine ve onların ipini tutan düşmanlara karşı koyarak, Türk Milletinin ne kadar Yüce bir Millet olduğunu, ne kadar büyük bir Millet olduğunu 15 Temmuz  gecesi tüm dünyaya bir kez daha destan yazarak gösterdi.

Şu iyi bilinmelidir ki, bu millet var oldukça, bu topraklarda demokrasi bayrağı özgürce dalgalanacaktır. Ay yıldızlı şanlı bayrağımız, demokrasi rüzgârında “demokrasi şehitlerimizin” “demokrasi gazilerimizin” yüce ruhları ve varlıkları ile kıyamete dek dalgalanacaktır.

Bu vesileyle cennet vatanımızın tek karış toprağına halel gelmesin diye gözünü kırpmadan hain kurşunlarına yürüyen kahraman vatan evlatlarına, aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet; gazilerimize bir kez daha acil şifa diliyorum.”