Jandarma Komutanı Erhan Can’ı Ziyaret Ettik

12 Ekim 2017

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu  kısa bir süre önce Manisa’ya atanan Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can’ı makamında  ziyaret ederek, görevinde başarı dileklerini ilettiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ziyarette, Manisa’nın ekonomik yapısı ve odanın çalışmaları hakkında Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can’a  bilgi verdi. Manisa’nın güvenli bir şehir olduğunu belirten Erbil, ‘Jandarma ülkemizde huzurun temininde en önemli kuruluşlarından birisidir. Bizlerin güvenliği için gece gündüz demen çalışan bir kurumun her zaman oda olarak yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile bir kez daha komutanımıza Manisa’mıza hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can nazik ziyaretleri için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu’na teşekkür etti.  Vatandaşın huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını belirten Can, sivil toplum kuruluşlarının yapmış oldukları ziyaretlerinde kendilerine ayrı motivasyon sağladığını söyledi.