Servis Şoförleri Eğitimden Geçti

16 Ekim 2017

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda Manisa Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından Servis Şoförlerine Eğitim verildi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Okulların açılmasıyla birlikte gündemin ilk sırasını oluşturan servis araçları ve şoförleri Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda eğitimden geçti.

Tüm servis araçları ve şoförlerine yönelik güvenli sürücülük farkındalığının arttırılması amacıyla,  Manisa Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi’nde görevli polis memurları Menekşe Keçirsiz ve Osman Gül tarafından verilen eğitime taşımacılık sektöründe yer alan  işletme sahipleri ve çalışanları büyük ilgi gösterdi.

Yaklaşık 2 saat süren eğitimde Polis Memurları Menekşe Keçirsiz ve Osman Gül, güvenli sürücülük, trafikte doğru alışkanlıklar ve trafik ekipleri tarafından yapılacak denetimlerde aranacak taşıma kriterleri hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

Manisa TSO ile Manisa Emniyet Müdürlüğü’nün  işbirliği içerisinde gerçekleşen eğitimin oldukça faydalı geçtiğini belirten katılımcılar, böyle bir imkanı sunduğu için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ve eğitimi gerçekleştiren Emniyet Mensuplarına teşekkürlerini sundular.