Tugay Komutanı Albay Güven Dere’den İade-İ Ziyaret

18 Ekim 2017

Manisa 1.Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyarette bulundu. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş ve Mehmet Baki Kılıç ile  bir araya gelen Dere, Manisa’da göreve başladığı günden beri kendisine ve Manisa 1.Piyade Eğitim Tugay  Komutanlığına göstermiş oldukları ilgi ve  işbirlikleri için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Bir şehrin gelişmesinde kurum ve kuruluşların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri büyük bir önem arz etmekte. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak da şehrin tüm kurumları ile yakın ilişkiler içerisindeyiz. Manisa’nın gelişimi adına ortaya konan projelerin içerisinde her zaman yer almaya özen gösteriyor ve bu projelerin hayata geçirilmesine katkı sağılıyoruz. Bu birlik ve beraberlik düşüncesi altında 1.Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığımız ile de geçmişte olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içerisinde çalışmalarımız devam edecek. Sayın Komutanımızı geçen hafta makamında ziyaret etmiştik. Kendilerine bugün odamıza iade-i ziyarette bulundular. Ben bir kez daha Sayın Komutanımıza Manisa’mıza hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar temenni ediyorum’ dedi.