Manisa 11.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

02 Kasım 2017
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katkı sağlayan kurumlar arasında yer aldı ve bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Tekno Tarım 2017 Manisa 11. Uluslararası Tarım Hayvancılık Fuarı Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle kapılarını açtı.  İzmir, Ankara, İstanbul başta olmak üzere 15’in üzerinde ilden 120 firmanın katıldığı fuar, 2-5 Kasım tarihleri arasında gezilebilecek.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı’nın da yer aldığı fuarın açılış törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili İsmail Kaya, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Manisa’yı, Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Fuarın açılış töreni öncesinde Hakkari’de şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Fuarın açılış töreninde sırasıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür vekili İsmail Kaya, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ve Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ın yaptığı konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuşmasını yaptı. Başkan Ergün, tarımda ülkenin gözbebeği olan Manisa’da 11 yıldır tarım fuarının yapılmasının gurur kaynağı olduğunu söyledi. Fuara katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Ergün, katkılarının artarak devam edeceğini kaydetti.

Başkan Ergün’ün konuşması ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, konuşmasında Hakkari’de şehit olan askerlere vurgu yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Vali Güvençer, konuşmasında, bu yıl 11’incisi düzenlenen tarım fuarının tüm üreticiler ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı  ve protokol üyelerinin katılımıyla fuarın açılış kurdelesi kesildi. Açılış törenin ardından protokol üyeleri fuarda yer alan stantları gezerek incelemede bulundu.