Türkiye’nin AB Gündemi Üretim ve Ticaretin Değişen Yüzü Anlatıldı

08 Kasım 2017
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik bilgilendirme seminerlerine bir yenisini daha ekledi. Odanın Kasım  ayı etkinlik programı çerçevesinde İktisadi Kalkınma Vakfı’nın (İKV) koordinatörlüğünde, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde  Türkiye – AB ilişkilerindeki gelişmeler ve iş dünyası üzerindeki etkilerinin ele alındığı “Türkiye’nin AB Gündemi: Üretim ve Ticaretin Değişen Yüzü” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen  ve oda üyelerinin katılımıyla gerçekleşen seminerde İKV Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas, Türkiye’nin AB Perspektifi : AB Pazarı ve Türkiye’nin konumu,  İKV Strateji ve İş Geliştirme Müdürü M.Gökhan Kilit,  Gümrük Birliği’nin Güncellenmesi ve İş Dünyasına Etkileri,  İKV Brüksel Temsilcisi Haluk Nuray, Küresel Ticarette Yeni Kurallar, Yeni Aktörler,  İKV Araştırma Müdürü Çisel İleri, AB Fon ve Programları: Türkiye-AB Mali İşbirliği konu başlıklarında katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Seminerin son bölümünde ise katılımcıların soruları uzmanlar tarafından cevaplandırıldı.

Türkiye’nin Avrupa Birliği Gündemi hakkında oldukça detaylı bilgiyi bu seminerde öğrenme fırsatı bulduğunu söyleyen katılımcılar, böyle bir organizasyonu düzenlediği için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür ettiler.