Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan Erbil’in Mevlid Kandili Mesajı

29 Kasım 2017

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Erbil, mesajında şu açıklamalara yer verdi: " Âlemlere rahmet olarak gönderilen ve ahlakıyla bütün insanlığa örnek olan Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in doğduğu gecenin kutlandığı Mevlid Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Sevgili Peygamberimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır Bu bakımdan Mevlid Kandili'ni, Peygamber Efendimizi ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul etmeliyiz.

Bu gece, Müslümanlar arasında yüzyıllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmakta, Sevgili Peygamber Efendimiz derin bir sevgi ve saygı ile anılmaktadır.

Bu duygular içerisinde; ülkemizin birlik ve beraberlik içinde, insanlığın barış, huzur ve duaların kabulü temennisi ile İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim."