Manisa Güç Birliği Platformu’ndan Hayırlı Olsun Ziyareti

03 Ocak 2018

Manisa Güç Birliği Platformu’nu oluşturan Oda ve Borsa Başkanları Şehzadeler Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Altındağ’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundular.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Halim Şener, Şehzadeler Ziraat Odası’nda kısa bir süre önce yapılan seçimlerin ardından Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen  Hüseyin Altındağ’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

Manisa Güç Birliği Platformunu oluşturan kurumların temsilcileri olarak bir çatı altında hareket ettiklerini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, heyet adına yaptığı açıklamada, ‘Bizler Manisa’nın en güçlü ve en etkili sivil toplum kuruluşlarının başkanları olarak birlikten kuvvet doğar sözünü ilke edinerek Manisa’nın gelişimi için hep birlikte hareket ediyoruz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Ticaret Borsası, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Şehzadeler Ziraat Odası  ve Manisa’yı, Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği ile birlikte oluşturduğumuz Güç Birliği Platformumuz ile kurumlar arasında birlikteliğin en güzel örneğini sunduğumuzu düşünüyoruz. Platformumuz içinde yer alan Şehzadeler Ziraat Odası’nda kısa bir süre önce bir değişim yaşandı. Mustafa Kaçire başkanımız sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. Sonrasında yapılan seçimlerin sonucunda da Başkanlığa Hüseyin Altındağ seçildi. Bizler de platformu oluşturan başkanlar olarak bugün Hüseyin Altındağ ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz’ diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, ‘Geçmişte olduğu gibi hep birlikte Manisa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler bu makamlarda hizmet için varız. Manisa Güç Birliği Platformu  Manisa’nın gücüne güç katmıştır. Bu platformun içinde yer almak ve birlikte hareket ediyor olmak şahsım ve yönetim kurulumuzu da memnun etmektedir. Ben oda ve borsalarımızın başkanlarına nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.