Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı Düzenlenecektir

19 Aralık 2017
Odamızca, Zafer Kalkınma Ajansı’nın hibe desteğiyle KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje kapsamında 02 – 05 Ocak 2018 tarihleri arasında Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda ücretsiz olarak Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı düzenlenecektir.

Manisa’da faaliyet gösteren işletmelerin ve KOBİ’lerin sahipleri, bu firmalarda çalışan üst ve orta düzey yöneticiler, AR-GE mühendisleri, kalite uzmanları, proje finansmanı konularında çalışanlar, proje sahipleri, yatırımcılar ve girişimci adaylarının, Türkiye’de uygulanan ulusal ve uluslar arası hibe programları hakkında bilgilerinin artırılması, söz konusu programlardan yararlanabilme imkanlarının öğrenilmesi,  işletmeye en uygun mali desteği sağlayacak kurum ve kuruluşların belirlenmesi hususunda analizlerin yapılması, projenin hayata geçirilmesinde becerilerinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek olan Sertifika Programına başvuru için kontenjanımız 20 kişi ile sınırlı olup, başvurular öncelik sırasına göre kabul edilecektir.

Aşağıda detayları snulan sertifika programına ekte yer alan Katılımcı Başvuru Formunu doldurarak en geç 27 Aralık 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar odamıza ulaştırmak suretiyle başvuruda bulunabilirsiniz.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

HİBE VE TEŞVİKLER EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitim Süresi : 4 gün – 24 saat
Eğitim Başlangıç Tarihi : 02.01.2018
Eğitim Bitiş Tarihi : 05.01.2018