Arjantin - Buenos Aires Ticaret Heyeti

01 Mart 2018

T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin organizasyonu ve THY işbirliği ile 22-25 Nisan 2018 tarihleri arasında Arjantin'e yönelik bir Ticaret Heyeti'nin düzenleneceği ve başkent Buenos Aires'i kapsayacak söz konusu organizasyonda Türkiye-Arjantin iş forumunun yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan ikili firma görüşmelerinin (B2B) gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Bu çerçevede, azami 20 firma temsilcisinden oluşacak heyete katılmak isteyen firmalarımızın en geç 20 Mart 2018 Salı günü mesai bitimine kadar https://goo.gl/m8fpjf adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ve organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak biletleri, konaklama, toplantı ve transfer işlemlerinden doğan giderlerinin karşılanmasını teminen 1.750-USD tutarındaki katılım ücretini Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (IBAN No: TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04), USD hesabına yatırmaları ve ödeme dekontunu mehmetcesuroglu@tim.org.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir (Tel: 0212 454 04 86). Ödeme dekontları ulaştıktan sonra katılım kesinleşmekte olup, etkinlik kapsamında uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcıların katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesinin yapılmayacağı ifade edilmektedir.