Kobigel Kobi Gelişim Destek Programı

02 Mayıs 2018

KOBİGEL KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında açıklanan 2018 - Ol sayılı Proje Teklif Çağrısının genel amacı, "İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörleri Ve Yazılım Sektörlerindeki KOBİ'lerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi’dir.

KOSGEB ve paydaş kurumların katılımıyla gerçekleştirilen çalıştaylarda, illerde rekabet avantajına sahip imalat sanayi sektörleri listesi belirlenmiştir. Yazılın sektörü ise, diğer sektörlerin katma değer ve verimliliğini arttıran çözümleri ile KOBİ'lerin rekabet gücünün geliştirilmesinde ve sanayide dijitalleşme oranının artırılmasında kritik öneme sahip olmasından dolayı listeye eklenmiştir.

Proje Teklif Çağrısı hakkında bilgilendirme toplantısı Odamız Hizmet Binası 4. Kat Konferans Salonu'nda 10.05.2018 Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekler saygılar sunarız.

Dökümanlar