İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

10 Mayıs 2018
27 - 30 Eylül 2018 tarihlerinde, İzmir Fuar Merkezi' nde İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası önderliğinde, Türkiye'nin Emlak ve Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının, sektörün ileri gelen temsilcilerinin, ulusal ve uluslar arası yatırımcıların ve yatırımların bir araya geleceği, yeniliklerin ve gelişmelerin sergileneceği 'İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı' gerçekleştirilecektir.

Fuar kapsamında, ‘Emlak Sektörünün Geleceği’, ‘Türkiye’de Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri’ ve ‘Türkiye’de İnşaat Sektörüne Yön Verenler’ konulu panellerin de düzenleneceği bahse konu fuara ilişkin detaylı bilgiye http://www.izmiremlakfuari.com linkinden ulaşabilirsiniz.