Asya - Pasifik Ekonomi Zirvesi

06 Ağustos 2018

23-24 Kasım 2018 tarihlerinde, İstanbul Çırağan Sarayın' nda Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, 'Asya: Sınırları Genişletmek' temalı 'Asya-Pasifik Ekonomi Zirvesi' gerçekleştirilecektir.

Siyasilerin, üst düzey uluslar arası örgüt temsilcilerinin, üst düzey bürokratların, akademisyenler ve iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek olan etkinlik hakkında güncel bilgiler, etkinlik programı ve katılım şartlarına ilişkin ayrıntılı bilgi www.cacci2018.org adresinde yer almaktadır.

Bahse konu etkinliğin ülkemiz tanıtımına katkı sağlamasının yanı sıra ülkemiz iş dünyası ile Asya – Pasifik ülkeleri iş dünyasını bir araya getirerek geleceğe dönük işbirliği imkanlarına ortam sağlayacak olan konferansa katılım için kayıt işlemleri, belirtilen web sitesi üzerinden yapılmakta olup, etkinlik katılım ücreti, kişi başı 250 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Bilgilerinize sunarız.