Türkmenistan’da Enerji Projeleri Konferans ve İkili İş Görüşmeleri Düzenlenecektir

10 Ekim 2018

5 Mart 2017 tarihinde Tahran’da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 16. Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiş olup, EİT TSO Sekreteryası’nın 2018-2021 yılları arasında Birliğimizce yürütülmesi kararı alınmıştır.

Bu bağlamda, 16 Ekim 2018 tarihinde saat 11:00’da TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda Birliğimiz-EİT TSO ve Türkmenistan Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde ‘Türkmenistan’da Enerji Projeleri ve EİT Bölgesinin Kalkınmasına Olan Etkileri’ adlı konferans ve ikili iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Türkmenistan’da devam eden enerji projelerinin tanıtılmasının planlandığı söz konusu etkinliğe ilişkin taslak program ve katılım formu ekte tarafınıza sunulmakta olup, konferansa  katılmak isteyen üyelerimizin en geç 12 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim bilgileri sunulan sekreterya ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

İletişim için;
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası