Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan Erbil'den Yeni Yıl Mesajı

31 Aralık 2017

Manisa  Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Başkanı Adnan Erbil, yayınladığı yeni yıl mesajında 2018’in insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi.

Başkan Erbil açıklamasında şunları kaydetti: "2018’in, umutların çoğaldığı,  barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç  kazandığı, iş dünyasının ve ekonominin başarılı olacağı bir yıl olmasını dilerim. Yeni yıla, hiç şüphesiz ki yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz. 2018'in, 2017'den daha iyi bir yıl olması, ekonomide, demokratikleşmede, dış politikada ve sosyal yaşamda yeni sevinçlerin, yeni başarıların yaşandığı bir yıl olmasını diliyorum.

Ülkemizde ve Ortadoğu da  yaşanan olaylar birlik ve beraberliğimizin yaşamsal önemini yeterince göstermiştir. Ülkemizin ilerlemesi,  bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için en büyük  değerimiz ve en büyük hazinemiz olan kardeşliğimizin bozulmasını isteyenlere karşı güçlü ve kararlı duruşumuzu muhafaza etmek durumundayız.

Bu duygularla 2018 yılının kardeşliğin egemen  olduğu, tüm insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diliyorum.