Kobi’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı Tamamlandı

08 Ocak 2018
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın  (Manisa TSO) Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ile ortaklaşa hayata geçirdiği KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı projesi sona erdi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen, Netrevart Bilişim, Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Proje Uzmanı Eğitmen Hamza Kocatepe tarafından 4 gün süren eğitimleri başarıyla ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu ve ZEKA Manisa Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Mustafa Coşkun tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, ‘Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da üyelerimize yönelik eğitimlerimiz, bilgilendirme toplantılarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Bu kapsamda yeni bir yıla önemli bir projeyi hayata geçirerek başladık. Zafer Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile gerçekleştirdiğimiz ve 4 gün süren KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı projesini tamamlamış bulunuyoruz. Netrevart Bilişim, Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Proje Uzmanı Eğitmen Hamza Kocatepe tarafından verilen eğitimlerde katılımcılarımız, KOSGEB ve Kalkınma Ajansı Destekleri, TÜBİTAK ve TKDK Destekleri, AB ve Dünya Bankası Destekleri ile Bakanlıkların Destekleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Bu vesile ile eğitime katılan ve başarı sağlayan kursiyerlerimizi kutluyorum’ diye konuştu.