SGK İl Müdürü Yavuz Kurt Odamızı Ziyaret Etti

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu ile bir araya gelen  Manisa Sosyal Sigortalar İl Müdürü Yavuz Kurt ziyarette, SGK’nın teşvik politikaları ile işveren yükümlülükleri hakkında Başkan Erbil ve Başkan Yardımcısı Bankoğlu’nu bilgilendirdi. 2017 yılının değerlendirilmesinin de yapıldığı ziyarette, 2018 yılında iki kurum arasında yapılması düşünülen ortak projeler görüşüldü.

Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü görevine atandığı günden itibaren başarılı çalışmalarıyla dikkatleri çeken ve kurumlar arası iletişime büyük önem veren Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu ile bir araya gelen Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt, yeni yıl ile birlikte kurumunun çalışmaları ve teşvikleri hakkında Başkan Erbil ve Başkan Yardımcısı Bankoğlu’nu bilgilendirdi.2017 yılının değerlendirilmesinin de yapıldığı ziyarette 2018 yılında iki kurum arasında yapılabilecek ortak projelerde görüşüldü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Sayın Müdürümüzün göreve atandığı günden itibaren yoğun bir tempoda çalışmakta. Bizlerle sıkı diyalog halinde. Öncelikle bu yoğun tempodan iş dünyası temsilcileri olarak bizlerde oldukça memnunuz.  Hükümetimizin iş dünyasını ilgilendiren kararlarını yakından takip ediyoruz. Ama yine de  kurumların  başında olan bürokratlarımızda bu yenilikleri öğrenmek mevcut bilgilerimize olumlu bir takviye oluyor. Sayın Müdürümüz her zaman bizim yanımızda, bizlerle birlikte. Onu yanımızda görmek iş dünyasının temsilcileri olarak bizleri ayrı motive etmekte. Görüşmemizde 2017 yılının bir değerlendirmesini yaptık. Aynı zamanda yeni yılda SGK’nın uygulayacağı  teşvik politikaları hakkında bilgi aldık. 2018 yılında da yapacağımız ortak çalışmalarının  bir ön görüşmesini gerçekleştirdik. Oldukça faydalı bir toplantı oldu. Ben nazik ziyaretlerinden ve vermiş olduğu önemli bilgiler için sayın SGK Müdürümüz Yavuz Kurt’a teşekkür ediyorum’ diye konuştu.