Odamız Üyeleri Berlin’de Temaslar Da Bulundu

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonu ile Almanya’nın başkenti Berlin’de 20-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenen BAUTEC 2018 Berlin Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na katılan Manisalı İşadamları, fuar programı kapsamında Berlin TÜSİAD Şubesi ve Türk Alman Ticaret Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri Almanya’nın Başkenti Berlin’de çeşitli ziyaretler de bulundu. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonu ile Almanya’nın başkenti Berlin’de 20-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenen BAUTEC 2018 Berlin Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na katılan heyet, program kapsamında Berlin TÜSİAD Şubesini ve Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

Manisa delegasyonunun Berlin’deki ziyaret programında ilk durağı Berlin TÜSİAD Şubesi oldu. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş, Meclis Üyesi Arkın Şıktaşlı ve  beraberindeki heyet, Berlin TÜSİAD Şube Müdürü Alper Üçok ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler. İkili görüşmelerin gerçekleştirildiği görüşmede Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş, misafirperverlikleri için Şube  Müdürü Üçok’a teşekkür etti.

Manisa heyeti Berlin ziyaretlerine Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile devam etti. Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş ve beraberindeki heyet, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Okan Özoğlu ile bir araya geldi. İki oda arasındaki işbirliğinin artırılmasının da görüşüldüğü toplantının sonunda Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş, Genel Sekreter Okan Özoğlu’na Manisa’da yetişen ürünlerin yer aldığı hediye paketini takdim etti.

Almanya’nın başkenti Berlin’de 5 gün süren ve dolu dolu geçen bir programı başarı ile tamamladıklarını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş, ‘Üyelerimizden gelen talep doğrultusunda Berlin’de yapı ve inşaat sektörünün en önemli fuarını inceleme sahibi olduk. Sektördeki son yenilikler hakkında bilgi edindik. İkili iş görüşmeleri gerçekleştirdik. Fuarın yanı sıra da Berlin’de bulunan oda ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimiz oldu. Fuara katılan üyelerimiz organizasyonumuzdan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman üyelerimizden gelen talepleri değerlendiriyoruz. Fuarlara büyük önem veriyoruz. Bundan sonra da düzenleyeceğimiz organizasyonlarla da üyelerimizi yeni pazarlarla buluşturmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.