KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Genel Kurulu Yapıldı

22 Mart 2018

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 19. Genel Kuruluna katıldı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın da ortakları arasında yer alan KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. genel kurulu Ankara’da yapıldı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın da ortakları arasında yer alan KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı’nın 19.Genel Kurulunda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’in yanı sıra Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde gerçekleşen Genel Kurulda gündem de yer alan maddeler oy birliği ile kabul edilirken, şirketin önümüzdeki dönemde yapacağı faaliyetler hakkında da genel kurul üyelerine bilgi verildi.