Odamızdan Kaymakamlara ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Odamızdan Kaymakamlara ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Meclis Başkanı Hayati Dolman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bankoğlu, Mehmet Baki Kılıç, Bora Çaylan, Mehmet Fatih Özer ve Genel Sekreter Tamer Balatlı, Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından oluşan Şehzadeler ve Yunus Emre ilçelerinin kaymakamlarını ziyaret ettiler.


Manisa TSO heyeti ilk olarak Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz’ın rahatsızlığı nedeniyle ziyarete katılamadığını belirten Manisa TSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, ‘Öncelikle Manisa’mıza hoş geldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyorum. Yönetim Kurulu Başkanımız ile birlikte sizlere ziyaret etmek istemiştik. Bu yüzden ziyaretlerimiz gecikti. Başkanımızın tedavi süreci uzadığı için, bu ziyaretimizde bizlerle beraber olamadı. Kendisinin selamlarını iletiyoruz. Odamız olarak her kurum ve kuruluş ile ele ele, gönül gönüle çalışıyoruz. Kimse ile kavga etmeden Manisa’mıza hizmet ediyoruz. Manisa TSO olarak bir çok projeye öncülük ettik. Bunlardan en önemlisi BALO projemizdir. Bazı kesimlerin hayal olarak gördüğü projeyi geçtiğimiz günlerde hayata geçirdik. Sanayicimiz bu proje ile yüklerini Avrupa’ya ekonomik ve hızlı bir şekilde gönderiyorlar. Ayrıca UMEM projesinde Türkiye’de ilk 5 il arasındayız. TOBB’un destekleri ve Başkanımız Bülent Koşmaz’ın katkılarıyla Manisa’ya bir Fen Lisesi kazandırıyoruz. Bunun gibi bir çok projelere imza atıyoruz. Sizlerle birlikte her zaman dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.


Manisa’ya Gediz ilçesinden atandığını belirten Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ‘Manisa benim için yabancı olduğum bir şehir değil. Daha önce Manisa’nın Selendi ilçesinde kaymakam olarak görev yapmıştım. Ama o günlerden bu günlere göre Manisa’nın çok değişmiş olduğunu gördüm. Bunda en önemli faktör gelişmiş sanayi bölgesi. Bu bölgenin yaratıcısı olarak sizleri de kutlamak isterim. Manisa’da sivil toplum örgütlerinin çok etkili olduğunu gördüm. Hep birlikte ortak çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum’ dedi.


Manisa TSO heyeti daha sonra Yunus Emre Kaymakamı Yüksel Topal’ı makamında ziyaret etti. Manisa TSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, odanın kısa bir süre içinde taşınacağı ve Yunus Emre sınırları içinde yer alan oda hizmet binası hakkında Kaymakam Yüksel Topal’a bilgi verdi ve yeni görevinde başarılar diledi.


Yunus Emre Kaymakamı Yüksel Topal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının o şehrin kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini belirterek, ‘Manisa’nın gelişimine sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hep beraber katkıda bulunacağımıza inanıyorum’ diye konuştu.

Haber Görselleri
Diğer Haberler
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Ticaret Bakanlığı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
Balo
TOBB Uyum
Zafer Kalkınma Ajansı
Kosgeb
KGF
Eurochambres
İcc
Beceri 10
Tepav
Rekabet Kurumu
TSE
Gümrük ve Truzim işletmeleri
Celal Bayar Üniversitesi
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi
İktisadi Kalkınma Vakfı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Türk Patent Enstitüsü
Manisa Savunma Sanayi Teknoloji Geliştirme Kümesi
Sanal Ticaret Akademisi
Kolay İhracat Platformu Hakkında
Türkiye'nin İlan Portalı