Odamız Meclis Başkanlığına Ümit Türek Seçildi

17 Nisan 2018

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya odanın 7 Nisan’da yapılan organ seçimlerini kazanan 65 meclis üyesinden 62 meclis üyesi katıldı. Meclis toplantısına, en yaşlı üye olan  Mustafa Pala başkanlık yaptı.  Tek gündem maddesinin yer aldığı Meclis Başkanlığı, yardımcıları ve katip üyenin seçiminin yapıldığı toplantıda, seçimin yürütülmesiyle ilgili sayım ve imza işleriyle ilgili iki meclis üyesinin seçimi yapıldı.  Yapılan oylamada  Meclis Üyeleri Mehmet Fatih Özer ve Necdet Özgürler katip üyeler olarak seçildiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Başkanlığı, Meclis Başkan Yardımcılığı ve Katip Üye için 3 liste yarıştı. Meclis Üyeleri Ümit Türek sarı liste, Yahya Caymaz beyaz liste ve Adnan Kaçire’nin pembe liste ile katıldığı seçimleri 26 oy alan Ümit Türek’in sarı listesi kazandı. Diğer adaylar Yahya Caymaz 23 oy alırken, Adnan Kaçire ise 13 oy aldı.

Oylamaya katılan 62 Meclis üyesinin 26’sının oyunu alan Ümit Türek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Meclis Başkanı olurken,  yine 26’şar oy alan Gencay Esendağ ve Korhan Çertürk Meclis Başkan Yardımcılığına, 26 oy alan Onur Taylan ise Meclis Katipliğine seçildiler.

Seçimlerin ardındn Meclis üyelerine teşekkür konuşması yapan Ümit Türek, Manisa TSO'nun yeni meclis başkanı olarak yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde olumlu çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Başkan Türek, tüm meclis üyelerine teşekkür etti.