Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten Odamıza ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

18 Mayıs 2018

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Çelik’in ziyaretinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arkın Şıktaşlı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Muzaffer Topbaş, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Saadettin Gezgin, Galip Berk, Mehmet Ali Altınkuş, Tevfik Aslaner, Hüseyin Hasacar ve Serhat Çetin  yer aldılar.

Göreve yeni seçilen Başkan ve yönetimini tebrik eden Başkan Çelik “Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine yeni seçilen değerli Mehmet Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde bir seçim yapıldı. Bu seçimle birlikte Ticaret ve Sanayi Odasında meclis yenilendi. Yenilen meclis seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu seçilen meclisin içerisinden bir yönetim kuruluşu oluşturuldu ve birde başkan seçimi gerçekleşti. Bu seçimde Sayın Mehmet Yılmaz ve ekibi bu görevi üstlendiler. Bu noktada Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine seçilen değerli Mehmet Yılmaz ve Meclis Başkanlığı görevine seçilen Ümit Türek ağabeyimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız benim de üyesi olduğum ve bir dönem de meclis üyeliği yapmış olduğum bir kuruluş. Ticaretin ve Sanayinin kalbinin attığı Manisa’mızda Ticaret ve Sanayi Odamız çok önemli bir kuruluş. Bugüne kadar Ticaret ve Sanayi Odamız ile çok iyi iletişim içerisinde olduk ve ortak birçok projeye imza attık. Ben inanıyorum ki bundan sonra ki süreçte de bu işbirliğimiz artarak devam edecektir. Başkanımız Sayın Mehmet Yılmaz ile buradaki sivil toplum çalışmalarında ki tanışmamızın ötesinde uzun yıllara dayanan bir hukukumuzun olduğu bir insandır. Bu nedenle kendisine karşı ayrı bir sevgimiz ve muhabbetimiz var. İnanıyorum ki bu kişisel dostluklarla birlikte kurumsal ittifaklarla bir araya gelmemiz çok hayırlı hizmetlere vesile olacaktır. Bu vesile ile bir kez daha yeni yönetimi tebrik ediyorum” dedi.

“MANİSAMIZA BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ”

Manisa’ya birliktelik içerisinde uyumlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz “Odamız ve yönetim kurulu üyelerimiz adına bu nazik ziyaretleri nedeni ile Sayın Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Yoğun gündemimiz ve devam eden seçim sürecimiz nedeni ile kendisini ziyaret etme fırsatımız olmamıştı. O da her zaman ki beyefendiliği ile incelik gösterip bizi ziyaret etti. 7 Nisan’da başlamış olan seçim sürecimizi 13 Nisan’da tamamlandı. Seçimlerin ardından Meclisimiz ile birlikte yönetim kurulumuzu da oluşturduk. Bu süre zarfında en üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de Ankara’da yapılan seçimlerine iştirak ettik. Bundan sonra Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak bundan sonra yapacağımız çalışmalara odaklandık.  Değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, benim Manisa’da örnek aldığım insanlardan bir tanesidir. Rahmetli babasına karşı da çok büyük bir sevgim vardı. Şuan da içerisinde bulunduğumuz binanın yerinin alınması noktasında birlikte görev yaptığımız süre içerisinde imzası olan bir meclis üyemizdi. Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte kanunlar çerçevesinde Manisa’da örnek projeleri, sivil toplum kuruluşlarımızın en üst seviyede temsil etme noktasında örnek bir uyum içerisinde çalışma ortaya koyacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Bundan sonra da kendileri ile birlikte Manisa’ya birliktelik içerisinde hizmet etme noktasında ortak adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.