Vali Mustafa Hakan Güvençer’den Odamıza Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Mustafa Hakan Güvençer’den  Odamıza Hayırlı Olsun Ziyareti
23 Mayıs 2018

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek, Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Arkın Şıktaşlı, Sezen Şenay, Manisa TSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Muzaffer Topbaş, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri  Akın Saadettin Gezgin, Ali Karanfilci, Galip Berk, Hüseyin Hasacar, Mehmet Ali Altunkuş, Serhat Çetin, Tevfik Aslaner,  ve  Manisa TSO Genel Sekreteri Filiz Kavaklı ile bir araya geldi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Nisan ayında seçimlerini tamamlayarak göreve başlayan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni oluşan yönetim kuruluna ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Vali Güvençer, yeni oluşan yönetim kurulunu tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ‘Manisa’yı Manisa yapan temel dinamiklerden en önemlisi olan Ticaret ve Sanayi işadamlarımızın örgütlü olarak bir araya geldikleri hem bir meslek dayanışma örgütü, aynı zaman da bir kamu niteliğinde bir hizmet teşkilatlanması olan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok yakın bir zaman önce seçimlerden sonra yönetimi değişti. Değerli arkadaşlarım seçimleri takip eden günlerde vilayet makamına gelerek bir tanışma ziyaretinde bulunmuşlardı. Ben de bugün bir iade-i ziyarette bulunuyorum. Artık tanışma değil elbette ama birlikte teşvik-i mesainin koşullarını bir kez daha gözden geçirmek, Manisa’ya ilişkin hedeflerimizi yeniden istişare etmek üzere bu tür birlikteliklerin birer fırsata dönüştürme gayreti içerisinde olacağız. Ben değerli yönetim kurulu başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, aynı seçimde görev alan meclis başkanımıza, meclis üyelerimize de hem şahsım, hem vilayetim, hem Manisalı hemşerilerim adına şükran duygularımla başarı diliyorum. Zira onların başarıları Manisa’nın başarısı anlamına gelecek. Onlar adım attıkça inşallah onların adımlarına paralel adımlar başta Valilik olmak üzere diğer tüm hizmet kurumlarınca birlikte atılacak, böylece el birliği ile Manisa’ya inşallah hedeflediğimiz,  arzuladığımız Manisa’nın Manisalıları hak ettiği gerçek yere getirme gayreti içerisinde olacağız. Biz gayret ettikçe mutlaka karşılığı da gelecek. Bundan hepimiz mutlu olacağız’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, ‘Sayın Valimizin odamıza yapmış olduğu ziyaret bizleri onurlandırmış ve mutlu etmiştir. Sayın Valimizin belirttiği gibi hep beraber Manisa’mızın daha ileriye ulaşması  noktasında himayeleri ile birlikte gösterdikleri yolda çalışma azmimizi ortaya koyacak ve kazanan Manisa olacaktır’ diye konuştu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Vali Güvençer’e ziyaretin anısına Naht Sanatı ile yapılan ağaç işlemeli eseri takdim etti.