Yönetim Kurulumuzdan Ziyaret Turu

11 Temmuz 2018

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası protokol üyelerine gerçekleştirdiği nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Arkın Şıktaşlı, Sezen Şenay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Muzaffer Topbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karanfilci, Hüseyin Hasacar ve Genel Sekreter Filiz Kavaklı’dan oluşan heyet ziyaret programı kapsamında ilk olarak Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’yi makamında ziyaret ettiler.

7 Nisan’da başlayan ve 13 Nisan’da sona eren seçim takvimini sorunsuz bir şekilde tamamlayarak yeni yönetim kurulunu oluşturduklarını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, ‘Nisan ayında başlayan seçim takvimini başarıyla tamamladık. Hemen akabinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimlerimizi gerçekleştirdik. Yoğun tempoda  geçen bu süreçte protokol üyelerimizi de ziyaret ediyoruz. Sayın Başsavcımız seçimlerimizin ardından odamıza gelerek bizleri tebrik etmişti. Bugünde kendisine iade-i ziyarette bulunmak istedik. Odamızın çalışmaları hakkında, yönetim kurulumuzun projeleri hakkında kendisine bilgi vereceğiz. Yoğun programları için bizleri de makamlarında kabul ettiği ve vakit ayırdığı için Sayın Başsavcımıza teşekkür ediyorum. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak kurumlar arasında yapılacak işbirliğine geçmişte olduğu gibi bundan sonra da her zaman hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası heyeti daha sonra sırasıyla Yunusemte Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz her iki ziyarette ‘Manisa için ben değil, biz’ sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, kurumlar arası işbirliğine verdikleri önemi bir kez daha vurguladı.

Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine başarılar dilediler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberindeki heyet gerçekleştirdikleri ziyaretlerde günün anısına Naht Sanatı eserlerini  hediye ettiler.