Yönetim Kurulumuz Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

02 Ekim 2018

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezen Şenay, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Saadettin Gezgin, Serhat Çetin ve Tevfik Aslaner ile birlikte 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu çerçevesinde 2018 yılı Fuar Takvimi içerisinde yer alan ve bu yıl SNS Fuarcılık tarafından 2’incisi düzenlenen Kitap Fuarını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, SNS Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Naime Simsaroğlu ile birlikte Fuarı gezdi. Fuarın ulusal basında art niyetli haberlerle yer almasından dolayı oldukça üzgün olduklarını belirten Başkan Yılmaz, ‘Fuar hakkında gerçeği yansıtmayan bir algı yaratılıyor olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu iddiayı ortaya atanlar fuarı gezebilseler, ne kadar yanlış bir tutum içerisinde olduklarını görecekler. Çünkü fuarda her kesimden yazara, her kesimden yayın evine ve her fikri savunan kitaplar yer alıyor. Burada sakıncalı bir ortam varsa, bunun muhatabı bağımsız yargıdır’ diye konuştu.

Başkan Yılmaz’dan Manisalı yazarlara özel ilgi

Kitap Fuarı’ndaki standları tek tek dolaşan ve yayınevleri temsilcileri ile görüşen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Manisalı yazarlar Engin Topuz, Haşim Elmalı, Ahmet Erdinçli ve Nalan Everek ile bir araya geldi. Manisa Kitap Fuarı’nda çok sayıda kitap satın alan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, fuarı düzenleyen SNS Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Naime Simsaroğlu’na teşekkür ettiler.