Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız Odamızı Ziyaret Etti

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyarette bulundu.  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Akın Saadettin Gezgin ile bir araya gelen Kaymakam Kansız, iki kurum arasında yapılabilecek ortak projeler hakkında istişare de bulundular.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde kısa bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunduğunu belirterek, ‘Manisa Ticaret ve Sanayi Odası kentimizin en büyük sivil toplum kuruluşu. Manisa iş dünyasının yer aldığı bir kurum ile bu şehir için bir çok projeyi işbirliği içinde hayata geçireceğimizi düşünüyorum. Sayın Başkanımız Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyarette bulunmuşlardı. Ben de bugün iade-i ziyarette bulunuyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapısı ve çalışmaları hakkında Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’a bilgi verdi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında yer alan ilk 10 oda arasında yer aldığını belirten Başkan Yılmaz, ‘Ben öncelikle sayın kaymakamımıza ziyaretlerinde dolayı teşekkür ediyorum. Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olarak bünyemizde yaklaşık 12 bin üyemiz yer alıyor. 25 Meslek Komitemiz ve 65 meclis üyemiz ile Manisa’nın gelişimine katkı sağlıyoruz. Her ay düzenlediğimiz seminerler, bilgilendirme toplantılarının yanı sıra, üyelerimizi yurt dışı ve yurt içi fuarlara katılımlarını sağlayarak yeni pazar arayışlarına destek oluyoruz. Bununla birlikte Manisa gelişimi için projeler üretiyor ve bunları hayata geçiriyoruz. Kurum ve kuruluşlar ile her zaman işbirliğine önem veriyoruz. Ben değil, biz düşüncesi ile hareket ederek, Manisa’mıza katkı sağlamaya çalışıyoruz’ diye konuştu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’a ziyaretin anısına Naht Sanatı eserini hediye etti.