26.Tiran Uluslararası Fuarı Türkiye Milli İştiraki

İstanbul Ticaret Odası tarafından Arnavutluk'un Başkenti Tiran'da geçtiğimiz dönemde beş kez Türk Ürünleri Fuarları gerçekleştirilmiş olup, sektör temsilcilerimizin talepleri doğrultusunda Bölgenin en önemli uluslararası platformu olarak bilinen 26. Tiran Uluslararası Fuarı'nın Türkiye milli iştiraki İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilecektir.

23-26 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 26. Tiran Uluslararası Fuarı Türkiye Milli İştiraki Katılım Bedeli 2.650 TL/m2 olup, bu bedele tüm ana hizmetler dahildir.

Ülkemiz ile Arnavutluk arasında imzalanan "Serbest Ticaret Anlaşması" ile 26. Tiran Uluslararası Fuarı'nın önemi artmış olup, Fuarda tüm sanayi, ticaret ve hizmet firmalarının yer alması mümkündür.

Arnavutluk ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri potansiyelinin değerlendirilmesi açısından büyük önem taşıyan 26. Tiran Uluslararası Fuarı'nda profesyonel ziyaretçiler ile ikili görüşme imkanı sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız.

EK