13.Uluslararası Caspian Agro Fuarı Hakkında

15 – 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Azerbaycan’ nın başkenti Bakü’de düzenlenecek olan Caspian Agro Fuarı katılımcılarına Tarım, Ormancılık, Bahçecilik, Balıkçılık, Hayvancılık sektörlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

2007 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Caspian Agro Fuarı, Tarım, Tarım Makineleri, Tarım Araçları, Traktörler, Hasat Makineleri, Römorklar, Sulama Tesisleri, Soğutma, Depolama Teknolojisi, Veterinerlik Ekipmanları, Tohumlar, Bitkiler, Bitki Koruma, Gübre, Taşlama Ve Kırma, Kanatlı Hayvancılığı, Balık Tarım Ekipmanları, Sağım Tesisatları, Tarım Ürünleri, Besleme Ürünleri, Yem Depoları, Veteriner İlaçları gibi ana ürün gruplarında ziyaretçilerine en son trendleri takip etme fırsatı sunmaktadır.

Caspian Agro Fuarı, 2017 yılında 7.000 m²’lik alanda yaklaşık 7.000 ziyaretçinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Fuara ilişkin detaylı bilgiye https://www.ceo.az/ adresinden ulaşabilirsiniz.