İnovaLİG 2019 Başvuruları Hakkında

Ülkemizin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl inovasyon şampiyonlarının belirlendiği İnovaLİG programının bu yıl 6. kez gerçekleştirileceği bildirilmiştir. İnovaLİG ile şirketlerin hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarışmakta olduğu hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı bulduğu aktarılmıştır.

Anılan yazıda, İnovaLİG sayesinde firmaların yıllar içerisinde inovasyon gelişimlerini takip ederek orta ve uzun vadeli inovasyon vizyonlarını geliştirebildikleri bildirilmiştir.

TİM'in uluslararası yönetim danışmanlığı firması IMP³rove Academy işbirliğiyle gerçekleştirdiği İnovaLİG'e ilk yıl 460, 2015 yılında 488, 2016 yılında 761, 2017 yılında 971 ve geçtiğimiz yıl ise 1216 firmanın başvurduğu ifade edilmiştir.

Bu kapsamda katılımın ücretsiz olduğu İnovaLİG programına başvurmak isteyen üyelerimizin 30 Haziran 2019 tarihine kadar http://www.inovalig.com/ adresinden İnovaLİG 2019 online kayıt formunu doldurması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.
EK