Genç Girişimciler için Erasmus 2019

Avrupa Birliği tarafından, ‘İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edilebilirliği Programı (COSME)’ kapsamında, katılımcı ülkelerdeki küçük ve orta ölçekli işletmelerde rekabetin geliştirilmesini ve sektörün uluslararası bir yaklaşıma sahip olmasını sağlamak, yeni girişimcilere yönetim becerileri kazandırmak, tecrübeli girişimcilerden elde edilecek deneyimlerle kendi iş planlarını/faaliyetlerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve ev sahibi girişimcilerle belli iş projeleri üzerinde çalışarak işi öğrenmelerine  katkıda bulunmak amacıyla ‘Genç Girişimciler için Erasmus 2019’ konulu proje teklif çağrısı yayınlanmıştır.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen hibe destekli ve iki yönlü bir girişimci değişim programı olan ve aynı zamanda yeni kurulan veya halihazırda faaliyet gösteren işletmeler ile aracı kurum/kuruluşlar (Ticaret ve Sanayi Odaları, Teknoloji Parkları, Üniversiteler vb.) arasındaki iletişim ağının güçlendirilmesi hedeflenen Genç Girişimciler için Erasmus 2019’a ilişkin detaylı bilgiye https://ec.europa.eu/easme/sites/easme-site/files/documents/cos-eye-2019-4-01_call_text_en.pdf internet sayfasından ulaşılabilinmekte olup, bahse konu proje teklif çağrısına başvurmak isteyen üyelerimiz için de son başvuru tarihi 11 Temmuz 2019 Perşembe günüdür.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.