Tek Nokta Danışmanlık Ofisi Hakkında

Avrupa Birliği desteğiyle, Türkiye - Avrupa İş Dünyası Diyaloğu Hibe Programı (TEBD) ile hayata geçirilen, TR33 Bölgesinde, dış ticaret potansiyelini geliştirmek ve şirketin devlet desteklerinden daha fazla yararlanmasını sağlamak için geliştirilen 'KOBİ Koçluğu ve Uluslararası Ticaret için Akdeniz İş Diyaloğu' projesi kapsamında Odamız bünyesinde Tek Nokta Danışmanlık Bürosu kurulacaktır.

Söz konusu hizmet kapsamında Siz değerli üyelerimizi uluslararası ticarete yönlendirmek, ihracatımızı ve ihracatçı sayımızı arttırmak, pazar ve ürün yelpazesini genişletmek, dış ticarette ulaşamadığı bilgi ve verileri derleyerek bu verilere ulaşmanızı sağlamak amacıyla firma ziyaretleri gerçekleştirilecektir.

KOBİ Koçluğu, Kurumsallaşma, Devlet ve İhracat Destekleri hakkında bilgi sahibi olmak ve faydalanmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan Ön Talep Formunu doldurarak en geç 29 Ağustos 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar mehmet.cakar@manisatso.org.tr ve alper.karanfilci@manisatso.org.tr adreslerine mail yoluyla iletmeniz hususunda gereğini rica eder, bilgilerinize sunarız.

EK