Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanınız Mehmet Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

Başkanımız Yılmaz açıklamasında, 30 Ağustos tarihinin Türk milleti nezdinde büyük önem taşıdığını belirterek, “30 Ağustos Zaferi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir, Türk milletinin büyük fedakârlıklarla verdiği bir İstiklal mücadelesinin göstergesidir” dedi.

Yılmaz açıklamasının devamında, “30 Ağustos zaferi ile Türk milleti egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmış, Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir.

30 Ağustos mücadelesinin temel öğeleri olan cesaret, vatan sevgisi ve bağımsızlık inancı, Türkiye Cumhuriyeti'nin bugün yaşanan süreçte de en sağlam yapı taşlarını oluşturdu.

Geçmişte olduğu gibi bugün de dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu bir ülke olarak varlığımızı güçlendirip, tarihimize layık bir millet olduğumuzu göstererek mücadelemiz her daim devam edecektir.

Aziz milletimiz esarete asla boyun eğmeyeceğini cesaretiyle aradan 97 yıl geçtikten sonra da tekrar ispat etmiştir.

Tüm ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlığın sembolü olan Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle birlik beraberliğimizin artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.