Bahreyn Ticaret Heyeti Hakkında

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden (TİM) Odamıza iletilen yazıda; T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile birlikte 2 – 5 Kasım 2019 tarihleri arasında Bahreyn’e bir Ticaret Heyeti düzenleneceği, Manama şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete başta mücevher, gıda, mobilya, inşaat malzemeleri, otomobil yedek parçaları, elektrikli ve elektronik makineler, beyaz eşya, tekstil, hazır giyim ve yazılım sektörlerinde faaliyet gösteren, uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalar olmak üzere ilgili ihracatçıların katılımında fayda görülmektedir.

Heyet için yapılan başvurular ve ödeme dekontları TİM’e ulaştıktan sonra kesinleşecek olup, heyet hazırlık çalışmaları kapsamında uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcının katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesi yapılamayacağı belirtilmektedir.

Bu kapsamda; söz konusu heyete katılmak isteyen üyelerimizin en geç 04 Ekim 2019 Cuma tarihine kadar https://bit.ly/2L2tADJ internet bağlantısında yer alan Başvuru Formu’nu eksiksiz olarak doldurması ve organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer giderlerinden oluşan 7.566,00-TL tutarındaki katılım bedelinin Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Vakıfbank Güneşli Ticari Şb. (Şube Kodu: 1248) IBAN No: TR58 0001 5001 5800 7261 1743 61 numaralı hesabına yatırması ve ödemeye dair banka dekontlarını nebilemercan@tim.org.tr e-posta adresine göndermesi gerekmektedir.

Ayrıntılı Bilgi:

Nebile Mercan: nebilemercan@tim.org.tr 0312 472 05 60