Odamız Üyeleri Almanya’da Temaslarda Bulundu

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) üyeleri Almanya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. 21 kişilik heyet yaptığı görüşmeler ile yatırım imkanları hakkında bilgi sahibi oldular. Oldukça verimli geçen görüşmelerde Türk-Alman ticari ilişkilerini geliştirmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonu ile Almanya’da 18-21 Eylül 2019 tarihleri arasında iş ve inceleme gezisi yapan Manisalı İş Adamları, MÜSİAD ve Bremen Yatırım Ajansı ile görüşmeler yapıp Almanya'daki iş çevrelerini tanımaları ve ticari ilişkilerini geliştirmeleri amacıyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 21 kişilik heyet Almanya temaslarına ilk olarak 19 Eylül Perşembe günü Hannover’da MÜSİAD üyelerini ziyaret ederek başladılar. Burada kendilerine yapılan sunum ile Türk-Alman ticari ilişkileri ve yatırım imkanları hakkında bilgi sahibi oldular.

20 Eylül Cuma günü ise Bremen Yatırım Ajansı ile görüşen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Bremen’deki yatırım imkanları ve avantajları ile Bremen Invest’in faaliyetleri hakkında bilgi sahibi oldular. Burada ikili görüşmeler yapan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası heyeti sektörünün Türkiye ayağı ile ilgili de bilgi aldılar.