Genç Girişimciler Uşak’ta Toplandı

TOBB Manisa Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel, TOBB İzmir GGK İcra Komitesi Başkanı Süleyman Çınar, TOBB Aydın GGK İcra Komitesi Başkanı Hilmi Duruoğlu, TOBB OBB Afyonkarahisar GGK İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, TOBB Kütahya GGK İcra Komitesi Başkanı Ali Alper Olgun, TOBB Uşak GGK İcra Komitesi Başkanı ve Genç Girişimciler Ege Bölge Temsilcisi Cemal Yalçındağ’ın ev sahipliğinde Uşak’ta buluştu.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanları, Uşak’taki programları çerçevesinde ilk olarak Uşak Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi S. Selim Kandemir’i ziyaret etti. Kandemir, Genç Girişimciler Kurulu Başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi. Kandemir, “İllerimizde bulunan Genç Girişimciler Kurullarımız genç girişimcilerimizin ticari hayatta daha fazla ve sağlam adımlarla yer almaları için öncülük edecek çalışmalara imza atarak, yol gösterici olmaları gerekmektedir. O nedenle de hepsine çok iş ve büyük sorumluluklar düşüyor. TOBB Genç Girişimciler Kurulu olarak her zaman yanlarındayız, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanları, daha sonra Uşak’ta bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.